• ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FOOD
    ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FΕΕD

FOOD

Η Riscossa είναι μια δυναμική και ευέλικτη εταιρία που παρέχει εξατομικευμένες λύσεις κυρίως για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων που επιθυμούν να αναπτυχθούν ή/και αντιμετωπίζουν ποιοτικά ή τεχνικά προβλήματα.
Η Riscossa αναλαμβάνει την ανάπτυξη νέων προϊόντων (product development) απευθείας στις εγκαταστάσεις του πελάτη ή την αναβάθμιση υφιστάμενων προϊόντων, βελτιώνοντας τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά πάντα με γνώμονα τον έλεγχο του κόστους παραγωγής αλλά και της ασφάλειας του τελικού καταναλωτή.
Παρέχεται επίσης η δυνατότητα πλήρους υποστήριξης του πελάτη με εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες όπως Διαχείριση Προμηθειών (procurement management), outsourcing, κατάρτιση τεχνικών προδιαγραφών προϊόντων, Μελέτη και παρακολούθηση Συστημάτων Ποιότητας HACCP – ISO 22000, Βελτιστοποίηση Παραγωγικής Διαδικασίας με σκοπό την ομαλή λειτουργία και την μείωση του κόστος παραγωγής.


FEED

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
Η παρουσία της Riscossa στην Κρήτη δημιουργεί νέα δεδομένα στον χώρο της κτηνοτροφίας προσφέροντας και στην πιο μικρή κτηνοτροφική επιχείρηση, δυνατότητες και λύσεις που μέχρι σήμερα μπορούσαν να απολαμβάνουν μόνο οι μεγάλες και οργανωμένες επιχειρήσεις. Επειδή κάθε παραγωγός έχει διαφορετικές ανάγκες, η προσέγγιση της Riscossa είναι κάθε φορά διαφορετική, εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε παραγωγού.
Η εταιρία παρέχει Τεχνική Υποστήριξη και Εκπαίδευση σε παραγωγικές διαδικασίες και προϊόντα συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξη της κτηνοτροφικής επιχείρησης.
Η Riscossa είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας KegoAgri του ομίλου Νηρέα. Μέσω αυτής της συνεργασίας είναι πλέον διαθέσιμη όλη η γκάμα των προϊόντων της KegoAgri αλλά κυρίως δίνεται για πρώτη φορά στον Κρητικό κτηνοτρόφο, μέσω της Riscossa, πρόσβαση στις υπηρεσίες και στους έμπειρους τεχνικούς της KegoAgri. Παρέχονται έτσι εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, δυνατότητα εξατομικευμένου σιτηρεσίου (custom formulation), μείωση κόστους παραγωγής, βελτίωση υγείας του ζώου και αποδόσεων.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Η εταιρία Riscossa με την συνεχή παρουσία της στην Κρήτη, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του feed και θέλουν να αναπτυχθούν και στην αγορά της Κρήτης. Η Riscossa είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο B2B, προσφέροντας λύσεις στο κομμάτι της Έρευνας Αγοράς με την εκπόνηση αναφορών ανά προϊόν, της Δημιουργίας Πελατολογίου καθώς και στην Παρακολούθηση των πωλήσεων (follow up) με μηνιαίες αναφορές.

Developed by Enter Web